Nordic2015 logo

13 JUNI 2015 / RUDE SKOV

TILMELDING ER LUKKET

Regler for Nordic2015

NORDIC2015 og NORDIC KIDZ køres lørdag den 13. juni 2015. Start kl. 11:00 og slut kl. 18:00.

NORDIC er et løb for 3-personers hold. Løbet køres på en rute, der består af 3 sløjfer, der alle starter og slutter ved samme målområde. Hørsholm Kongevej bliver lukket på løbsdagen, og sløjferne vil være i skoven både mod nordvest (Maglebjerg) og mod sydøst (Højbjerg og Downhill-banen). Sløjferne er næsten lige lange i gennemkørselstid, men teknisk forskellige. 

Hvert hold skal køre hver sløjfe 4 gange. Det er planlagt, at et hold med 3 ”normalryttere” kommer til at køre sammenlagt i ca. 6 timer. Hver rytter skal køre 4 omgange. Det er valgfrit, i hvilken rækkefølge det enkelte hold kører sløjferne, og det er valgfrit, hvilken rytter på holdet, der kører de enkelte sløjfer. Det er imidlertid obligatorisk, at der skiftes rytter mellem hver sløjfe. Et hold kan således vælge at køre sine 4 første omgange på samme sløjfe, f. eks. hvis man frygter, at den bliver mest kørt op i løbet af dagen på grund af regnvejr, eller et hold kan vælge at lade en rytter køre alle omgangene på en sløjfe, der er en tonsersløjfe, og lade en anden køre alle omgange på en meget teknisk sløjfe. Eller et hold kan foretage valget af sløjfer løbende efter, hvor der er færrest ryttere og dermed bedst plads. Vi lægger dermed op til en strategi-mtb-løb.

Vinder er det hold, der gennemfører de 12 omgange på kortest tid. De der ikke har kørt 12 omgange bliver placeret efter hvor mange omgange, de har kørt og derefter efter den anvendte tid. Løbet lukkes efter 7 timer.

Der vil på dagen også være en konkurrence for børn - NORDIC KIDZ. Børneløbet køres på en fjerde sløjfe med udgangspunkt på samme stævneplads som NORDIC2015. Der køres på 3-personers hold i cirka 4 timer (antal omgange er lagt fast på forhånd), hvor hver rytter kører hver tredje omgang. Ruten er kort og teknisk nem, så den kan køres af de fleste, også de børn, der gerne vil prøve at køre en rigtig konkurrence for første gang. Børneløbet begynder 1 timer efter hovedløbets start.

Der er også planlagt andre spændende events i løbet af dagen.

 

 Vi arbejder pt. på at detajlere de nye regler for NORDIC2015.