Nordic2015 logo

13 JUNI 2015 / RUDE SKOV

TILMELDING ER LUKKET

Om Nordic2015

HMTBK (Holte MTB Klub) er på sporet med et nyt NORDIC MTB løb i 2015. Her er udfordringen, som du kan give til dine MTB-venner, kollegaer og andre, der er vilde med de skarpeste løbsspor i kongeriget.

HMTBK vil i 2015 samle det meste af det danske MTB-miljø til en ny udfordring. NORDIC2015 bliver et løb for 3-personers hold og solo ryttere. Hver rytter skal i alt køre fire omgange fordelt på tre mulige sløjfer. Rækkefølge mv. bestemmer holdet selv. Det giver muligheden for at lægge en strategi baseret på den enkeltes styrker. På sporet er der plads til både motionister og elite. Som noget helt nyt, afholder vi en børnekonkurrence – NORDIC KIDZ. NORDIC KIDZ kører på en fjerde sløjfe.

Det sker alt sammen den 13. juni 2015 i Rude Skov. Hørsholm Kongevej vil være spærret, hvilket giver os muligheden for at anvende nogle af Danmarks skarpeste ruter. Løbet er begrænset til at vare i 7 timer. Det bliver igen i år et brag af et MTB-løb på en af årets lyseste lørdage. Vi glæder os til at se jer. Tilmeldingen åbner den 15. Januar 2015, og skynd dig. Vi har begrænset deltagerantallet.

Her på www.nordic24.dk under menuen Race Info kan du finde alle de informationer, som du har brug for om Nordic24. Hvis der er noget du er i tvivl om, så er du velkommmen til at kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

right gladpige

Der er en hyggelig og afslappet asmosfære på stævnepladsen – her lades op, resultater tjekke, venner og familie kigger forbi....